Byta fönster

Kvalitetsfönster från marknadsledande leverantörer

Byta fönster

FEM GODA SKÄL ATT BYTA FÖNSTER

Här har vi listat fem goda skäl för att byta fönster i din bostad. Dessa borde övertyga dig att ta en titt på om det kan finnas behov av att uppgradera fönstren även hemma hos dig.

Bättre isolervärde sänker kostnaderna

Lägre uppvärmningskostnader är ett av de främsta argumenten för att byta fönster i sin bostad. Priserna på värme kommer knappast att sjunka de kommande åren, så det är bra att försöka behålla så mycket som möjligt av värmen direkt. Våra fönstermodeller har ett mycket lågt u-värde vilket betyder att isolerförmågan är hög och att fönstren läcker så lite värme som möjligt.

Högre säkerhet

Nya fönster innebär en högre säkerhet, inte bara mot inbrottstjuvar utan även för dem som själva bor i bostaden. Våra fönstermodeller går att få med säkra lås och säkerhetsfunktioner för att skydda exempelvis barn eller husdjur. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

villa med träfönster

Skyddar resten av byggnaden

Att byta till nya fönster är en skyddsåtgärd även för resten av byggnaden. Många fuktskador i hus uppstår på grund av gamla slitna fönster där det har börjat läcka in runt fönsterkarmarna. Med nya fönster slipper du det problemet.

Slipp underhållet

Nya fönster är i regel underhållsfria. Visst måste du rengöra dem regelbundet, men utöver det så slipper du sådant som tidigare var förknippat med fönsterunderhåll såsom att kitta och måla om dem med jämna mellanrum. Våra fönster är gjorda för att hålla i årtionden utan att du behöver göra något extra.

Minskat buller

Isolerglasfönster ger inte bara ett hem som behåller värmen. De hjälper även till att stänga buller ute, något som brukar uppskattas i Stockholmsområdet för att få en tystare inomhusmiljö.

Välkommen att kontakta oss för mer information och kostnadsfri offert