Byta fönster

Kvalitetsfönster från marknadsledande leverantörer

Våra fönstertyper

FÖNSTER FÖR KVALITETSMEDVETNA

Vi är auktoriserade återförsäljare åt Norlux som bland annat levererar fönster och närliggande produkter från märkena NorDan, Velux, Sapa och Styra. Samtliga märken står för högsta kvalitet.

Fönster som passar till din bostad

Tack vare att vi levererar fönster från ett flertal tillverkare har du stora valmöjligheter. Här kan du få allt från träfönster till aluminiumfönster och alla slags former och färger. Ett halvmånefönster med spröjs ovanför dörröppningen till ditt 1800-talshus, stora fullhöga fönster med aluminiumram för att njuta av sjöutsikten i ditt moderna hus eller helt vanliga fönster i standardformat. Vi har möjlighet att leverera allt detta. Det är dina önskemål och behov som styr.

vita träfönster

Gemensamt för alla fönster som vi levererar är att de håller riktigt hög kvalitet. När man ska byta fönster är kvaliteten den absolut viktigaste faktorn. Fönstren ska hålla länge och skydda ditt hus väl. Det är ingen bra idé att försöka snåla här utan investera i ordentliga fönster när du väl gör åtgärden. Det lönar sig även i form av bättre isolervärden än vad billiga fönster har samt högre säkerhet.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om vårt produktsortiment. Alla fönster vi erbjuder är anpassade för Nordiskt klimat, något som också är viktigt att tänka på för att de ska hålla måttet.

Övriga produkter

Utöver fönster erbjuder vi även relaterade produkter såsom dörrar och solskyddsprodukter, något som brukar uppskattas som ett komplement till de nya fönstren. Plisségardiner, markiser, inbyggda persienner eller solskyddsfilm - vi har det som du behöver för ett trivsamt inneklimat. Vi ger dig gärna rådgivning kring passande produkter när vi tar fram ett kostnadsförslag för ditt fönsterbyte. Vi kan även hjälpa till med leverans av takfönster och inglasning av uterum.

Välkommen att kontakta oss för mer information och kostnadsfri offert